Coafuri pentru zona intima

Si asa e greu pentru unii sa gaseasca clitorisul. Daca-l mai si ascunzi intr-o jungla pubiana, e posibil ca, pana la aparitia unui al doilea Columb, sa ramana nedescoperit. Pe langa avantajele de a duce partida de sex pe un teren cu vizibilitate maxima, mai ai si avantaje legate de igiena. Vezi mai jos ce optiuni ai pentru… zona de jos.

Tuns
Varianta cea mai simpla e tunderea parului, dar nu e neaparat cea mai sexy. Poti folosi o masina de tuns sau foarfecele. Speram ca ai ceva mobilitate pentru ca e nevoie de ceva talent de contorsionista pentru a face o tunsoare ca lumea, adica fara chica prin partile in care nu ajungi sau nu vezi bine.

Avantaje si dezavantaje
Avantajele principale ale tunsului sunt ca nu doare si nu risti sa te infectezi. Firele nu cresc in piele si ai avizul Sanepidului, ca sa zicem asa, pentru a face asta pentru ca nici un strain nu pune mana pe zona ta intima. Dezavantajul e ca daca te tunzi periuta, parul tau va iesi semet pe langa orice fel de lenjerie, putin pe picioare sau chiar deasupra lenjeriei, daca e una cu talie foarte joasa, iar o asemenea vedere poate ucide libidoul multor barbati. Si inca ceva, poti sa fii si cea mai buna eleva a Getei Voinea, sa te tunzi intre fese nu pare fezabil.

Ras
Cea mai populara metoda de a scapa de parul nedorit este raderea lui. Se face relativ rapid si e nedureros. Unele cupluri fac din asta un joc erotic si indragostitii se rad reciproc, facand chiar „tufisuri” in forma de semiluna sau fulger. Daca tu preferi sa joci „scrabble” cu iubitul nu te considera o incuiata. Fiecare cu… pasarica lui!

Avantaje si dezavantaje
Avantajul rasului este ca poti obtine o suprafata neteda si sexy in intimitatea baii tale. Dezavantajele rasului sunt ca parul creste repede la loc si in doar cateva zile, la o partida de sex oral, iubitul tau isi va exfolia tenul de smirghelul de acolo jos. In plus, te poti taia in timp ce te razi sau te poti alege cu fire crescute sub piele. Cine isi doreste sa puna comprese cu rivanol pe acolo?

Creme depilatoare
Cremele depilatoare fac La parul sa dispara fara ajutorul unei lame. Exista mai multe tipuri de creme, in functie de sensibilitatea zonei epilate. Si cum zona pubiana e sensibila, ai grija ce alegi ca sa nu te alegi cu o iritatie de toata frumusetea!

Avantaje si dezavantaje
Avantajul e ca e imposibil sa te tai in timpul operatiunii, iar dezavantajele, ca in cazul rasului, sunt ca parul creste repede inapoi si te poti irita daca tii prea multi timp crema pe piele sau daca firele incep sa creasca in piele.

Smuls
Romania e raiul cosmeticienelor. Deloc pudice, romancele isi smulg tot ce se poate de peste tot. Daca in tari vestice numai stripteuzele sau porno-starurile isi desfiinteaza podoaba pubiana, in sud-estul Europei se smulge totul fara mila. E nevoie doar de o programare la cosmetica si, dupa cateva „auci-auci!”, esti ca-n palma!

Avantaje si dezavantaje
Avantajul epilarii cu ceara este ca parul creste greu inapoi si cum firul se regenereaza treptat, intre epilari nu vei mai avea un tufis la fel de des ca la inceput. Poti sa te epilezi total sau sa-ti lasi o mustata ca a lui Chaplin, cum iti place tie sau cum ii place iubitului. Totusi, trebuie sa stii ca dupa epilare vei avea porii deschisi si esti predispusa sa fac infectii cu stafilococi, mai ales daca ai rani deschise si nu se dezinfecteaza corespunzator cosmeticiana ta. In plus, poti si in acest caz sa te alegi cu fire crescute in piele de care scapi foarte greu, de obicei numai cu ajutorul unui dermatolog. Un alt dezavantaj mare este ca doare. Rau.

sursa:perfecte.ro

Tags: , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

AGENTIE IIMOBILIARA
PUBLICITATE ONLINE
%d bloggers like this: