Inna prima aparitie la TV in 2008, in emisiunea lui Teo

Inna e cea mai în vogă cântăreața româncă, a strâns sute de mii de euro din muzică, a câștigat premii importante peste hotare pentru numărul mare de albume vândute și a fost desemnată de revista FHM România cea mai sexy româncă.


Puțin știu însă că artista nu a fost deloc așa la debutul pe piața muzicală. În 2008, pe când avea 21 de ani, cântăreața, pe nume său real Elena Alexandra Apostoleanu, era o tânără timidă, fără voce și departe de imaginea de divă sexy pe care o afișează acum.

Dovada? Înregistrarea de mai jos, în care Inna poate fi urmărită la debutul ei pe micul ecran, în emisiunea fostei prezentatoare Teo Trandafir.

Îmbrăcată într-o cămașa albă și în blugi, cântăreața, care la vremea respectivă se recomanda Alessandra, interpretează live melodia “Goodbye“. În imagini Inna este de nerecunoscut, are strungăreață, părul scurt și este puțin mai plinuță.

Chiar dacă imaginea pe care o afișa nu era deloc una plăcută, nu putem să nu remarcăm că bruneta a crescut în 3 ani cât alții într-o viață. Inna a ajuns cunoscută pe plan internațional și arată senzațional la fiecare apariție, semn că a muncit pentru a ajunge la un alt nivel.

Sursa: libertatea.ro

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

AGENTIE IIMOBILIARA
PUBLICITATE ONLINE
%d bloggers like this: